Nybadad

Wilma blir intvålad




Sedan avduschad





Tiden är kommen...

Inflammationen har spridit sig till wilmas andra öga med. Hon är alldeles röd i ögonen , men dem har faktiskt slutat gegga så mycket vilket är skönt så kanske det går över snabbt. Hoppas det iaf. Orkar inte med fler sjukdomar.

Fy farao

Det är verkligen inte lätt att klippa klorna på en liten valp. Jag har rivmärken, bitbärken och tinitus :P Min lilla tjej skrek ju värre än något annat. Mitt mammahjärta är krossat. Men jag ville inte ge upp och låta henne visa att hon bestämmer över mig, det är fel. Men kanske är det fel att kämpa med en liten valp som kanske aldrig kommer att gilla klippa klorna. Jag vet inte, men jag kände att jag gjorde rätt iaf som inte gav upp för att jag har fått visat att hon kan bita, riva och hugga mig utan att jag ger vika och låter henne bestämma. Im the boss!!

Är det något proffs som har ett bra tips på hur man ska gå tillväga med att klippa klorna på en liten envis valp?
Tacksam för hjälp!


En trött Wilma efter en massa kämpande mot klosaxen.


Goddag

Oj då , kameran var mycket bättre på dagen än på kvällen.
Vi önskar iaf alla en trevlig dag.


Testar mini pc´s webbcam

Skulle testa min webbcamera i min mini pc. Men den var inte så bra. Kanske för att vi har 2 lampor tända samt tvn. Inte konstigt det blir dåligt ljus då. Wilma syns ju knappt.


Sjukdom efter sjukdom

Jaha, då var det mer sjukdomar. Wilma har fått ögoninflamation av den andra hunden här på gården. Inte vår Valentina utan en annan. Tycker det är skitstörigt och ansvarslöst av andra hundägare! Det är ju inte precis jätte roligt att åka in med Wilma till veterinär varenda månad. Det kostar ju lite onödiga pengar som skulle kunna undvikas. Men vad gör jag inte för min älskade tjej. <3

Så nu har hon iaf fått ögondroppar och vi hoppas att det inte sprider sig till hennes andra öga då det bara är inflamerat på det vänstra.




Mys bilder




Wilma Vilding

Wilma är som sagt en riktig vilding.

Kastar man iväg någon av hennes leksaker så springer hon efter och gliiiiiider över golvet den sista biten efter sitt slutliga känguruhopp. HAHA ! Sedan springer hon tillbaka till oss i soffan och hoppar upp snabbt som tusan. För det har hon minsan lärt sig. Lillskiten






Bilder






RSS 2.0