sjukdom efter sjukdom

Bara en massa elende och sjukdomar. Har inte orkat skriva och orkar egentligen inte det nu heller. Men tänkte bara berätta lite kort.

 Vi åkte in med Wilma till djursjukhuset där dem ville behålla henne i några dagar och dem konstaterade att hon hade UVI igen samt njurbäckentinflamation. Hon har blivit piggare och äter som hon ska men hon får skonkost samt pencilin och något annat.

Igår blev Valentina sjuk och idag var Patrik hos veterinären med henne. Hon fick insprutat vätska i nacken och fick antibiotika. Hon har någon infektion i hals och mun (förmodligen mandlarna) så nu väntar vi bara på att hon med ska piggna till.

Jag orkar inte skriva mer om alla dessa sjukdomar, vill bara att mina flickor ska bli friska och att det ska sluta kosta oss en massa pengar.

Wilmas räkning gick på 12.798:- och Valentinas på 1.090:- god jul eller något sådant ..

Nu kan vi leva på vatten och bröd !!

Skit samma ! nu är det snart jul och dem börjar bli bättre .. Ha en trevlig kväll.

Min älskade snöflinga




Min lilla flicka är sjuk igen ?

Igår var det dags igen, Wilma kräkte ute i sin hundgård 2 gånger och när hon sedan kom in så låg hon och skakade. Antagligen för att hon var så skärrad över att hon kräkts. Gick ut i köket med henne och hon drack lite vatten sedan la jag mig i soffan och hon kröp upp till mig för att få kärlek. Men då ulkade hon igen och jag satte ner henne på golvet igen där hon kräkte 2 små gånger. Vi gick ut i köket igen och hon drack lite mer. Sedan la vi oss i soffan igen. Jag la henne på magen och bröstet sedan en mysig filt över. Där låg hon hos mig i lite mindre än en halvtimme och skakade sedan somnade hon. Slutade skaka och jag somnade med. Vaknade sedan till av att hon sträckte på sig och vi gick ut i köket och då drack hon frivilligt. Vi gick ut en runda men hon kissade bara. Hon var mer eller mindre som vanligt. Och sista kisserundan tog jag både Wilma och Valentina med mig ut. Wilma bajsade löst så det var nog lika bra att ge Wilma lite Pro-Kolin. Så det fick hon och sedan gick vi och la oss. Hon har legat intill mig hela natten och sovit som en stock. Det hade hänt en olycka inomhus men det kan vi inte rå för och imorse gick vi ut som vanligt och kissade.

Idag har Wilma varit väldigt kärlekssjuk. Vill inte ligga ensam och helst ska hon upp till mig och sova i mitt knä eller på mitt bröst. Kanske hon fortfarande är sjuk men att det inte syns. Man kan ju vara allmänpåvärkad. Men hon leker som vanligt ändå med Valentina. Någonting är det men det går säkerligen över.

Just nu ligger hon i mitt knä med huvudet och ena tassen på min arm som jag skriver med på tangentbordet. Hon har druckit väldigt mycket vilket är bra för att då blir hon inte uttorkad. Vi ska stax gå ut då jag ska ner och ta tvätten och slänga in ny ..

Gamla mobilfoton på Valentina

På denna bilden nedan är nog valentina runt 1 år och fotot är taget några månader efter att jag och Patrik träffats.
Hansbandet hon har på sig på bilden har Wilma fått ärva nu som jag visat er förut på bild :)




Min prinsessa i Bejerspark i malmö. När vi bodde på Kirseberg var vi ofta där och lekte.


Samt en ny bild på Wilma ! :)




Morgon bus

.. Mina flickors morgonbråk ..






Webb-bild


Mys framför datorn



Glömsk!

Jag har ju helt glömt bort att berätta hur det gick med wilma hos veterinären och ni har inte sagt något?!!

Iaf, hon är helt frisk nu och urinstickan visade ingenting.
Bad henne även kolla Wilmas ögon igen och hon tyckte dem såg normala ut.

.. Bilder tagna precis ..



Liggandes brevid mig med hennes nya halsband som hon ärvt av Valentina ;)
Wilma är jätte fin i den och ser ut som en riktig tuffing ..



Veterinären idag

Ska snart bege oss iväg med Wilma till veterinären för att uppfölja hennes urinvägsinfektion så där inte är någonting kvar.

Var inte det lättaste att ta urinprov på henne imorse när vi var ute. Hon skulle göra allt annat än att kissa. Men jag lyckades iaf.

Får återkomma med info efter besöket.


Wilmis

Oj, det har hänt massor här med sedan jag skrev sist.

Wilma har fått .. jaa sitt ner .. mer sjukdomar !!! ..  urinvägsinfektion, som vi såklart behandlar med medicin nu .

Vi har tom hunnit börja på valpkurs och gått andra gången igår :) Det är super roligt och Wilma kan sitt, ligg och tass om man mutar henne med godis :) Vi har även börjat släppa henne lös. Och ja !, jag var nervös till en början. "tänk om hon sticker" tänkte jag. Men nej, min lilla flicka följer så fint Valentina och kommer när man kallar på henne . Så mer stolt kan jag inte vara. Vi var precis av med inomhuskissandet tills hon fick urinvägsinfektionen och började kissa inne igen. Men det kan hon ju inte hjälpa så nu är det bara på kisseträningen igen och kämpa. Hon blir nog av med det nu när det inte tycker på mer. Förhoppningsvis !

Har klippt klorna på henne ikväll också och det går faktiskt bättre för varje gång. Kanske får jag slut på våra brottningar och bittandet inom kort! Hoppas det iaf.'

Nej , nu ska vi mysa framför tv:n snart !



Mina älskade flickor just nu


RSS 2.0